Jäseneksi

Yhdistyksen jäseneksi ovat tervetulleita kaikki runoudesta ja kirjallisuudesta kiinnostuneet. Jäsenyydellä tuet yhdistyksen toimintaa ja edistät runouden asiaa Suomessa. Jäsenmaksu on 15 euroa/vuosi.

Jäsenenä saat erilaisia jäsenetuja: saat ensimmäisenä tietoa tapahtumistamme ja yhdistyksen järjestämät kurssit sekä runouslehti Tuli & Savun tilaus ovat jäsenille edullisempia.

Jäsenet ovat myös tervetulleita mukaan yhdistyksen toimintaan: työsarkaa riittää niin yhdistyksen hallinnossa, tilaisuuksien suunnittelussa ja toteuttamisessa kuin Tuli&Savun markkinoinnissakin. Yhdistyksellä ei ole kokopäiväistä työntekijää, ja suuri osa töistä tehdään vapaaehtoistyönä. Ilmaise kiinnostuksesi ja tule mukaan toimintaan ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan tai muihin yhdistyksen aktiiveihin!

• Yhdistyksen toimintaa on myös mahdollista tukea suuremmalla summalla liittymällä yhdistyksen tukijäseneksi. Tukijäsenyys on vuodessa 50 euroa. Jäsenedut ovat samat kuin varsinaisilla jäsenillä. Kysy lisää tukijäsenyydestä puheenjohtajalta.

• Liity helposti jäseneksi täyttämällä oheinen kaavake

Kerromme jäsenille toiminnastamme noin 10 kertaa vuodessa lähetettävissä
jäsentiedotteissa. Kerrothan, mikäli et halua vastaanottaa viestejä.

Rekisteriseloste.docx