Jäseneksi

Yhdistyksen jäseneksi ovat tervetulleita kaikki runoudesta ja kirjallisuudesta kiinnostuneet. Jäsenyydellä tuet yhdistyksen toimintaa ja edistät runouden asiaa Suomessa. Jäsenmaksu on 15 euroa/vuosi.

Jäsenenä saat erilaisia jäsenetuja: saat ensimmäisenä tietoa taphtumistamme ja yhdistyksen järjestämät kurssit sekä runouslehti Tuli&Savun tilaus ovat jäsenille edullisempia.

Jäsenet ovat myös tervetulleita mukaan yhdistyksen toimintaan: työsarkaa riittää niin yhdistyksen hallinnossa, tilaisuuksien suunnittelussa ja toteuttamisessa kuin Tuli&Savun markkinoinnissakin. Yhdistyksellä ei ole kokopäiväistä työntekijää, ja suuri osa töistä tehdään vapaaehtoistyönä. Ilmaise kiinnostuksesi ja tule mukaan toimintaan ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan tai muihin yhdistyksen aktiiveihin!

Yhdistyksen toimintaa on myös mahdollista tukea suuremmalla summalla liittymällä yhdistyksen tukijäseneksi. Tukijäsenyys on vuodessa 50 euroa. Jäsenedut ovat samat kuin varsinaisilla jäsenillä. Kysy lisää tukijäsenyydestä puheenjohtajalta.

Liity jäseneksi: ilmoita itsestäsi toimistonhoitajalle osoitteella toimistonihil(at)gmail.com.

Kerromme jäsenille toiminnastamme noin 10 kertaa vuodessa lähetettävissä
jäsentiedotteissa. Kerrothan, mikäli et halua vastaanottaa viestejä.

Rekisteriseloste.docx

Mainokset