Jäseneksi

Yhdistyksen jäseneksi ovat tervetulleita kaikki runoudesta ja kirjallisuudesta kiinnostuneet. Jäsenyydellä tuet yhdistyksen toimintaa ja edistät runouden asiaa Suomessa. Jäsenmaksu on 12 euroa.

Loppuvuoden tarjous: Kun liityt jäseneksi nyt, maksat samalla myös ensi vuoden jäsenyyden. Siis vuodet 2016-2017 yhden vuoden jäsenmaksulla 12 €. Laita viesti toimistonhoitajalle: toimistonihil@gmail.com

Jäsenenä saat erilaisia jäsenetuja: yhdistyksen järjestämät kurssit ja esimerkiksi runouslehti Tuli&Savun tilaus ovat jäsenille edullisempia.

Jäsenet ovat myös tervetulleita mukaan yhdistyksen toimintaan: työsarkaa riittää niin yhdistyksen hallinnoinnissa, tilaisuuksien suunnittelussa ja toteuttamisessa kuin Tuli&Savun markkinoinnissakin. Yhdistyksellä ei ole kokopäiväistä työntekijää, vaan suuri osa töistä tehdään vapaaehtoistyönä. Ilmaise kiinnostuksesi ja tule mukaan toimintaan ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan tai muihin yhdistyksen aktiiveihin!

Yhdistyksen toimintaa on myös mahdollista tukea suuremmalla summalla liittymällä yhdistyksen tukijäseneksi. Tukijäsenyys on vuodessa 50 euroa. Jäsenedut ovat samat kuin varsinaisilla jäsenillä. Kysy lisää tukijäsenyydestä puheenjohtajalta.

Liity jäseneksi: ilmoita itsestäsi toimistonhoitajalle osoitteella toimistonihil(at)gmail.com.