Runopakka

Mikä on Runopakka?

Runopakka tarjoaa toiminnallisen ja elämyksellisen matkan kieleen ja luovaan kirjoittamiseen. Pakan kortit houkuttelevat havainnoimaan ympäristöä ja tutustumaan runon tehokeinoihin – samalla ne sisältävät runsaasti eri aihepiireittäin jaoteltuja kirjoitusharjoituksia.

Runopolku- ja teoriakortit

Kahteen osaan – runopolku- ja teoriakortteihin – jakautuva pakka saa pohtimaan kieltä ja kokeilemaan itse, mihin kaikkeen se taipuu. Runopakka sopii erinomaisesti niin luovan kirjoittamisen harjoitteluun kuin sen ohjaamiseen.

Tehtävät soveltuvat sekä aikuisille että nuorille ja kortteja voi käyttää monipuolisesti tilanteen mukaan. Kortit toimivat opettajalle myös ideoimisen lähteenä.

Yhteensä 105 tehtävää

Yhteensä kymmeneen alakategoriaan jaetut tehtäväkortit tutustuttavat teemoittain erilaisiin runouden ja kielen ilmiöihin. Runopakka sisältää yhteensä 55 tehtäväkorttia: runopolun kortit (1-25), teoriakortit (26-50), villit kortit (51-55) ja lisäksi tähtikortin.

Pakkaan kuuluu myös erilliset jokerikortit, jotka syventävät pakan korttien tehtäviä. Jokereineen pakka sisältää yhteensä 105 tehtävää.

Korttien tekijäryhmä koostuu kielen, kirjoittamisen ja opettamisen ammattilaisista. Runopakka on kehitetty yhteistyössä runoyhdistys Nihil Interitin kanssa.

Suomessa painetun pakan kortit ovat laadukasta materiaalia ja tehty kestämään käyttöä.

Runopakka houkuttelee tarttumaan kynään ja leikkimään kielellä!

Runopakan tilaukset

Sähköpostilla:

rikasta.kielta@gmail.com

 Hinnat:

Perushinta 56 euroa

 Nihilin jäsenille 50 euroa vuoden 2019 alusta

 Postikulut ja ALV sisältyvät kaikkiin hintoihin

 Voit tilata pakan myös puhelimitse tai tekstiviestillä tai kysyä lisätietoja.

 Irina Javne +358 50 37 500 30

Lea Kalenius +358 44 327 4013

RUNOPAKKA BannerJPG