Tule kurssille!

KEVÄT 2019

Englanninkielinen äänirunouskurssi Brazen Heads 27.-28.4. Nihil Interitin toimistolla Alppitalossa (Karjalankatu 2 B 24, 2. krs.). Vetäjinä runoilija Daniel Malpica ja taiteilija Steve Maher.

Brazen Heads on työpaja, jossa tarkastellaan äänen ja puheen synteesiä työkaluna sävellysprosessissa, sekä näiden konteksteja, jotka tukevat, inspiroivat ja auttavat luovan kirjoittamisen työssä.

Osallistujia haastetaan tutkimaan konsepteja, jotka ympäröivät synteettisen puheen alustoja, kuten Vocoder, puhesynteesi ja voice-user interface (VUI) osana luovaa kirjoittamista. Luovan kirjoittamisen harrastajat, runoilijat, ohjelmoijat, elektroniset muusikot ja spoken word-artistit ovat enemmän kuin tervetulleita.

Opetuskieli ja materiaalit ovat englanniksi. Ad hoc kääntäminen suomeksi tarvittaessa mahdollista.

Kurssin hinta: Nihil Interitin jäsenelle 75€/kurssi, opiskelijalle, työttömälle ja eläkeläiselle joka ei ole jäsen 85€ ja muille ei-jäsenille 100€. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi laskutetaan etukäteen. Voit samalla halutessasi liittyä yhdistyksen jäseneksi ja hyödyntää jäsenetuhinnan.

Ilmoittaudu viimeistään 20.4. 2019 →  sanni.purhonen@pp.inet.fi

→ Facebook

Minäkuvia, sinäkuvia – yhteisökirjoittamisen kurssi 25.-26.5. 2019 Nihil Interitin toimistolla Alppitalossa (Karjalankatu 2 B 24, 2. krs.). Vetäjänä runoilija Timo Harju.

Mikä on runoilijan paikka vankilassa, turvakodissa, hoivakodissa? Entä kadunkulmassa tai ostoskeskuksen aulassa? Millaista on taiteellisesti korkeatasoinen runous, joka kirjoitetaan suorassa vuorovaikutuksessa toisen ihmisen kanssa? Millaista on yhteisötaiteilijan ammattietiikka?

Kurssilla kokeillaan kahta toiselle kirjoittamisen metodia: runomuotokuvaa ja korvarunoa. Keskustellaan paljon taiteesta hoitolaitoksissa. Annetaan aikaa osallistujien omille yhteisötaidehaaveille ja tarvittaessa sparrataan projekti-ideoita. Sinäkuvien peiliksi ja vastapainoksi kirjoitetaan omakuvia. Hyvässä vuorovaikutuksessa on osattava kuunnella sekä itseä että toista.

Kurssin hinta: Nihil Interitin jäsenelle 80€/kurssi, opiskelijalle, työttömälle ja eläkeläiselle joka ei ole jäsen 90€ ja muille ei-jäsenille 105€. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi laskutetaan etukäteen. Voit samalla halutessasi liittyä yhdistyksen jäseneksi ja hyödyntää jäsenetuhinnan.

Ilmoittaudu viimeistään 11.5. 2019 → sanni.purhonen@pp.inet.fi

→ → Facebook

Mainokset