Tuli&Savu-runoklubit

Juhlavuoden kunniaksi Tuli&Savu-runoklubit kiertävät eri kaupungeissa. Vuoden 2013 aikana Tuli&Savu-runoklubeja järjestettiin Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa, Seinäjoella ja Jyväskylässä.

Ensimmäinen klubi pidettiin Tampereella Tulenkantajien kirjakaupassa 7.6. osana Annikki OFF-ohjelmistoa. Keskusteluun aforismin ja runouden suhteista johdatteli runouslehti Tuli&Savun päätoimittajana pitkään toiminut Mikael Brygger. Runojaan esittivät Virpi Alanen ja Kristian Huuhtanen Helsingistä ja Tiina Lehikoinen ja Tuija Välipakka Tampereelta.

Elokuussa klubikierros jatkui Ouluun, jossa 14.8. esiintyvät mm. runoilijat Sirpa Kyyrönen, Pauli Tapio ja Tommi Parkko. Klubi järjestettiin Oulun Muusajuhlien avajaispäivänä. Seinäjoella klubi-ilta oli 17.8. paikkana Mallaskosken Panimoravintola. Turusa Tuli&Savu-klubi oli lauantaina 5.10. kansainvälisten kirjamessujen aikaan. Turun klubi-ilta on juhlava Runomaraton, jonne kaikki ovat tervetulleita iloitsemaan ja esiintymään. Marraskuussa klubi vieraili Jyväskylässä Baari Vakiopaineessa 9.11. ja Helsingissä Pitskun kulttuurikirkossa 13.11.

Klubit organisoidaan yhteistyössä paikallisten runotoimijoiden kanssa. Jos paikkakunnallasi on tilausta runoklubille, ota yhteyttä. Ehkä voimme toteuttaa klubin yhdessä!
Lisätietoja klubeista antaa Tommi Parkko: parkko(at)kaapeli.fi.

Mainokset