Ota runoilija!

Ota runoilija! -hanke välittää ammattirunoilijoita esiintyjiksi. Vuonna 2013 käynnistyneen hankkeen tarkoituksena on tarjota runon kuulijoille uusia elämyksiä ja runoilijoille esiintymismahdollisuuksia. Hanke on saanut rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Hankkeeseen valitut runoilijat ovat Hannimari Heino Porvoosta, Kristian Huuhtanen, Emilia Lehtinen ja Juho Nieminen Helsingistä, Jonimatti Joutsijärvi Kaarinasta, Robert Meriruoho Turusta sekä Tuija Välipakka ja Kristiina Wallin Tampereelta.

Nihil Interitin tavoitteena on tuoda runous monenlaisten yleisöjen ulottuville ja samalla luoda työmahdollisuuksia runoilijoille, jotka vuoden 2013 aikana esiintyvät mm. kouluissa, sairaaloissa, kirjastoissa, työpaikoilla ja erilaisissa kirjallisissa tilaisuuksissa.

Jos mielessäsi on vaikkapa kirjallisuusilta, luento, oppitunti tai matinea, voit tilata meiltä edullisesti runoilijan esiintyjäksi. Esiintyminen voi sisältää runoesityksen, keskustelua runoudesta tai lyhyen alustuksen. Esityksen sisältö ja luonne sovitaan joustavasti tilaisuuden mukaan. Yleisönä voi olla lapsia tai vanhuksia, työ- ja harrastusporukoita tai koululuokkia.

Ota yhteyttä Ota runoilija! -hankkeen koordinaattoriin:
Tommi Parkko, parkko(at)kaapeli.fi
___

Ota runoilija! -tilaisuudet vuonna 2013 Rikhardinkadun kirjastossa, Helsingissä
Nihil Interitin ja Rikhardinkadun kirjaston yhteistyönä järjestettiin runoillat:
Juho Nieminen 14.8. klo 18.00 ja
Kristiina Wallin 28.8. klo 17.00.
Tilaisuudet olivat osa Helsingin Juhlaviikkojen ja Nuoren Voiman Liiton Runokuu-ohjelmaa.

Mainokset