Kuuleeko Tampere? Särinä palaa syyskuussa uusien äänien ja runouksien kanssa!

TAPAHTUMATIEDOTE

SÄRINÄ #6 : paluu!

Särinä palaa uusien äänien ja runouksien kanssa!

Paikalla Kulttuuriravintola Telakka, aikana 11.9.2019 kello 19.00 alkaen. Ilmainen sisäänpääsy.

Esiintymässä:

Outouo

Outuo on kahden kirjailijan, Alexandra Salmelan ja J.P. Laitisen, leikki- ja tutkimusprojekti joka kartoittaa kirjoitetun tekstin ja esityksen välitiloja live-dialogin avulla. Veletkä on Salmelan ja Laitisen henkilökohtaisiin proosateksteihin perustuva kohtaaminen, konflikti, yhteentörmäys – kahden fiktiivisen mielen raju ristiaallokko, joka ulottuu kielen rajojen ulkopuolelle.

Ester Nuori Leppä

Ester Nuori Leppä on runoilija ja spoken word -artisti, joka on juuri muuttanut takaisin syntymäkaupunkiinsa Helsinkiin. Tämä pitkään Jyväskylässä asunut kirjanpainaja on julkaissut neljä runovihkoa (Suo sammalta, Rukous Eleni Äffälle, Lauluja avaruudesta, Kevään laulut) sekä yhden runolevyn (Viekää terveiseni Polkalle!). Leppä tiputtelee sanojaan melankolian huoneissa, Pihlajamäen mäntyjen alla ja sairaaloiden tupakkakopeissa. Hän ihailee vanhoja miehiä ja Ksenia Pietarilaista. Telakalla hän sylkee sanaa elektronisen äänimaiseman säestyksellä.

Albert J. Kvalia & The Bänd

Epäonnistuneen vallankumouksen nöyrä kitkeryys ja hento el dorado -humalan toiveikkuus yhdistyvät tässä lappalaisessa täyteläiseksi kokonaisuudeksi, jota maustaa taustalla jazzin ja rytmimusiikin rajoja kokeileva agressiivisen progressiivinen soitinryhmä.

(viitteellinen) aikataulu :

19.30 Ester Nuori Leppä

20.00 Alexandra Salmela & J.P. Laitinen

21.30 Albert J.Kvalia & The Bänd

22.00 Open mic

Tapahtuman järjestää Viitapiiri ry. Tapahtumaa tukee Nihil Interit ry.

Lisätiedot Mari Laaksonen: mari.anneli.laaksonen[a]gmail.com