Runobaari-perjantait jatkuvat kevätkaudella 2019

Nihil Interitin tutut Runobaari-perjantait jatkuvat kevätkaudella 2019. Tervetuloa sekä uudet että tutut runouden ystävät kirjoittamaan yhdessä ja nauttimaan illan tarjoilupöydästä. Voit myös saada runoilijoilta palautetta 1-3 mukanasi tuomasta runosta. Joka kerralla on myös oma, kirjoittamiseen liittyvä teemansa.

Tapaamiskerrat ja teemat kevätkaudella 2019
pe 1.2.2019, elokuva
pe 1.3.2019, kollaasi
pe 5.4.2019, eteenpäin
pe 10.5.2019, mahdollisuus

Tietoa tapahtumasta
Runobaari-perjantait ovat kaikille luovasta kirjoittamisesta ja runoudesta kiinnostuneille tarkoitettu, avoin tapahtuma, jonne voi ottaa kaverinkin mukaan. Voit tulla nauttimaan teestä, kahvista, juttuseurasta ja runoilijoiden ohjaamista kirjoitustuokioista.

Väkevintä, mitä baarissa tarjoillaan, on palaute. Kaiva runosi laatikosta ja kanna ne tuulettumaan runoilijan palautetiskille. Voit halutessasi saada suullista ja kahdenkeskistä palautetta 1-3 mukanasi tuomasta runosta. Palaute maksaa 10 euroa, ja tuotot käytetään yhteisiin tarjoiluihin.

Tapaamme Alppitalon näköalatoimistossa Helsingissä, osoitteessa Karjalankatu 2 B 24. Alppitalo on suurehko toimistorakennus, jonne parhaiten pääsee Karjalankadun puolelta, kulkemalla edessä olevan parkkipaikan läpi pääovelle, josta edelleen hissillä toiseen kerrokseen ja rautaisen oven läpi B-rappuun Nihilin toimiston ovelle.

Jos ulko-ovi on kiinni, ovessa on numero, johon voi soittaa, niin tulemme avaamaan.

Runobaarista vastaavat Rikasta kieltä! -hankkeen runoilijat Irina Javne, Lea Kalenius, Terhi Forssén ja Susinukke Kosola.

Lisätietoja: Lea Kalenius, lea.kalenius@hotmail.fi
Tapahtuma Facebookissa >>>