Ilta uusille ja vanhoille jäsenille

Tervetuloa perjantaina 30.11. Nihil Interitin toimistolle (Karjalankatu 2 B 24, Helsingin Alppitalo) kuulemaan runoyhdistyksen toiminnasta, nauttimaan runoesityksistä ja kirjoittamaan yhdessä Runobaarissa!

Jäsenillassa kello 17-19 esiintyvät esikoisrunoilijat Tuukka Pietarinen ja Stina Saari sekä runoilija Irina Javne. Ilta on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille. Voit halutessasi liittyä jäseneksi illan aikana.

Ilta jatkuu Runobaarin merkeissä kello 19-21: Tervetuloa kirjoittamaan yhdessä ja nauttimaan illan tarjoilupöydästä! Voit myös saada runoilijalta suullista, kahdenkeskistä palautetta 1-3 mukanasi tuomasta runosta. Palautteen hinta on 10 euroa ja se käytetään yhteisiin tarjoiluihin.

Kulkuohjeet:
Nihil Interitin toimistoon on esteetön kulku, valitettavasti WC-tila ei ole esteetön.

Alppitalo on suurehko toimistorakennus, jonne parhaiten pääsee Karjalankadun puolelta, kulkemalla edessä olevan parkkipaikan läpi pääovelle, josta edelleen hissillä toiseen kerrokseen ja rautaisen oven läpi B-rappuun Nihilin toimiston ovelle. Jos ulko-ovi on kiinni, ovessa on numero, johon voi soittaa, niin tulemme avaamaan.

Aikataulu:
17.00 Pientä purtavaa ja vapaata seurustelua
17.30 Esittäytyminen ja tietoa yhdistyksen toiminnasta
18.00 Tuukka Pietarinen
18.15 Irina Javne
18.30 Stina Saari
19.00 Runobaari alkaa

Lisätietoa Runobaarista:

Runobaari-perjantait ovat kaikille luovasta kirjoittamisesta ja runoudesta kiinnostuneille tarkoitettu, avoin tapahtuma, jonne voi ottaa kaverinkin mukaan. Voit tulla nauttimaan teestä, kahvista, juttuseurasta ja runoilijoiden ohjaamista kirjoitustuokioista.

Väkevintä, mitä baarissa tarjoillaan, on palaute. Kaiva runosi laatikosta ja kanna ne tuulettumaan runoilijan palautetiskille.

Runobaarista vastaavat Rikasta kieltä! -hankkeen runoilijat Irina Javne, Lea Kalenius, Terhi Forssén ja Susinukke Kosola.

Lisätietoja: Lea Kalenius, lea.kalenius@hotmail.fi

Tapahtuma Facebookissa