Tykkää ja jaa eteenpäin – lisäät mahdollisuuksia sponsoritukeen!

Suomen ainoa kaikenlaisen runouden äänenkannattaja Runoyhdistys Nihil Interit ry täyttää tänä vuonna 25-vuotta! Sen kunniaksi yhdistys kattaa elokuussa monimuotoisen klubi-illan uusittuun Elannon pääkonttoriin. Kaikki ovat tervetulleita!

Helen jakaa sponssitukea kymmenelle energiselle kesätapahtumalle, ja sinä voit olla mukana päättämässä kenelle tukea jaetaan. Peukuta Nihil Interitin tapahtumaa, niin lisäät mahdollisuuksiamme saada sponsoritukea.

Peukuta täällä >>>

Voittajat valitsee Helenin ja Radio Novan asiantuntijaraati, joka painottaa valinnoissaan muun muassa hakemusten saamien peukutusten määrää ja tapahtuman kaupunkikulttuurista arvoa. Voittajatapahtumat palkitaan 1500 euron arvoisella sponssilla.

Mikään ei katoa -juhlaklubi haluaa kunnioittaa runouden monimuotoisuutta ja alkuvoimaa tarjoilemalla monitaiteisen ja värikkään illan kaikille runoudesta kiinnostuneille. Lavalla nähdään muun muassa uusi spoken word -esitys Veera&Ümit taiteilijakombolta, Venla-Vanamo Asikaisen ja Tuomas Taskisen runodialogi Lainattua valoa ja Juulia ja Milja-Maaria Terhon runovideo. Lavalle nousee myös runoyhdistyksen entisiä puheenjohtajia leikkimielisessä Runopakka-ohjelmassa, jossa pelataan kohtalokasta peliä Nihil Interitin tuottamien runopelikorttien avulla. Askartelupisteessä pääsee koittamaan omia taitojaan vaikka kollaasirunon tekijänä ja Puhu hereille – kirjoituksia autismikirjolta -runoantologia julkaistaan. Illan päättää timanttinen Mara Ballsin musiikkiesitys. Vapaa pääsy!

Juhlaklubi Mikään ei katoa: Nihil Interit 25 vuotta
21.8.2018 @ Väinö Kallio , Hämeentie 11, Helsinki
Klubi on osa Runokuu-festivaalia.

#nihilinterit25vuotta