Kirjastot jakavat Tuli&Savu-lehtiä runon ja suven päivänä

Runoyhdistys Nihil Interit ry viettää tänä vuonna 25-vuotisjuhlaansa. Juhlan kunniaksi yhdistys on lahjoittanut kirjastoihin laajan valikoiman runouslehti Tuli&Savun arkistonumeroita, yhteensä 1100 kpl.
Tuli_Savu_historiakollaasi

Lehtiä jaetaan lukijoille ilmaiseksi, ja niitä on saatavissa runon ja suven päivän aikaan 6.7. kirjastoista Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa ja Kauniaisissa. Tampereella lehtiä jaettiin jo Annikin Runofestivaalin yhteydessä kesäkuun alussa. Kysy lehtiä omasta lähikirjastostasi!

Tuli&Savu on maan ainoa painettuna ilmestyvä runouslehti. Sen päätoimittaja on Juha-Pekka Kilpiö. Heinäkuun loppuun asti on käynnissä kesätarjous; vuosikerran (4 numeroa) voi tilata 25 euron hintaan (norm. 35 e). Nihil Interitin jäsenille hinta on vain 15 euroa (norm. 25). Jäsentarjouksen voi hyödyntää liittymällä samalla jäseneksi (jäsenmaksu 15 e).

Lisätietoja:
Nihil Interit, puheenjohtaja Janette Hannukainen, janette.hannukainen@gmail.com
Lehden tilaukset: toimistonihil@gmail.com
Runoyhdistys Nihil Interit ry on vuonna 1993 perustettu runon kirjoittajien ja lukijoiden yhteisö, joka edistää suomalaisen runouden kirjoittamista, lukemista ja esittämistä sekä runouskeskustelua. Yhdistys julkaisee runouslehti Tuli&Savua, ylläpitää digitaalisen runouden sivusto Nokturnoa ja järjestää erilaisia runotilaisuuksia, kuten kursseja ja runoklubeja. Yhdistys jakaa myös vuosittain Nihil Interit -runouspalkinnot parhaalle runoteokselle ja runousteolle.
Mainokset