Runoyhdistys hakee toiminnanjohtajaa

Runoyhdistys Nihil Interit ry on vuonna 1993 perustettu valtakunnallinen runoyhdistys, joka edistää suomalaisen runouden kirjoittamista, lukemista ja esittämistä sekä runouskeskustelua. Yhdistys hakee nyt osa-aikaista toiminnanjohtajaa.

Nihil Interit julkaisee maan ainoaa painettuna ilmestyvää runouslehteä, Tuli&Savua ja ylläpitää digitaalisen ja kokeellisen runouden Nokturno-verkkosivustoa. Lisäksi yhdistys mm. jakaa vuosittain Nihil Interit -runouspalkinnot, järjestää klubeja, runokursseja ja lukupiiritapahtumia sekä osallistuu messuille ja muihin tapahtumiin. Viime vuosina yhdistyksellä on ollut myös lukuisia runouteen liittyviä hankkeita, joilla on omat vastuuhenkilöt.

Toiminnanjohtaja vastaa yhdistyksen toiminnan ja hallinnon toteuttamisesta yhteistyössä hallituksen ja toimistonhoitajan kanssa. Tehtäviin kuuluu varainhankintaa, budjetointia, markkinointia ja tiedotusta sekä yhteistyöverkostojen luomista alan sidosryhmien kanssa. Toiminnanjohtaja on myös yhdistyksen edustaja erilaisissa tilaisuuksissa yhdessä hallituksen tai puheenjohtajan kanssa.

Yhdistyksen toimitilat sijaitsevat Helsingin Alppitalossa. Toimistolla työskentelee myös osa-aikainen toimistonhoitaja, joka vastaa laskutuksesta, palkanmaksusta, jäsenasioista ja kirjanpitoaineiston kokoamisesta. On mahdollista, että tulevaisuudessa toiminnanjohtajan ja toimistonhoitajan toimenkuvat yhdistyvät, jolloin työaika ja palkka kaksinkertaistuvat.

Nihil Interit ry:n toiminnanjohtajan toimi on osa-aikainen, työaika on 10 tuntia viikossa ja palkkaus 500e/kk. Työ alkaa sopimuksen mukaan kevään aikana ja se on aluksi määräaikainen 31.12.2018 saakka. Toimenkuvaa on mahdollista itse kehittää työn kuluessa.

Arvostamme aktiivista ja itsenäistä työotetta, sopivaa koulutusta ja/tai kokemusta sekä taloushallinnon, budjetoinnin, varainhankinnan ja markkinointiviestinnän osaamista. Yhdistysmaailman tuntemus ja kiinnostus runouteen katsotaan eduksi. Tarjoamme ainutlaatuisen aitiopaikan nykyrunouden äärellä.

Kerro itsestäsi vapaamuotoisessa hakemuksessa ja lähetä se ansioluettelosi kanssa 26.3. mennessä osoitteeseen: janette.hannukainen@gmail.com

Lisätietoja tehtävästä antaa:
puheenjohtaja Janette Hannukainen, Runoyhdistys Nihil Interit ry
janette.hannukainen@gmail.com

nihilinterit.wordpress.com

Mainokset