Runobaarit jatkuvat kevätkaudella

baari

Tule kirjoittamaan ja saamaan palautetta runoilijalta
Nihil Interitin Runobaarit jatkuvat 2018

Runoyhdistys Nihil Interitin Runobaari aukeaa jälleen perjantaina 26.1.2018. Väkevintä, mitä baarissa tarjoillaan, on palaute. Uutuutena jokaisella kerralla on oma kirjoittamiseen liittyvä, vapaasti käsiteltävä teemansa.

Runobaari on kaikille runoudesta ja luovasta kirjoittamisesta kiinnostuneille tarkoitettu avoin tapahtuma, jonne voi tulla yksin tai kaverin kanssa. Kevätkauden 2018 tapaamispäivät ja teemat ovat:

pe 26.1. inspiraatio
pe 23.2. virta
pe 16.3. prosessi
pe 20.4. paikka

Tule viettämään aikaa runoyhdistyksen runoilijoiden ja toisten kirjoittajien kanssa! Keittiössä on tarjolla teetä, kahvia, pientä purtavaa ja juttuseuraa. Halutessasi voit osallistua yhdessä kirjoittamiseen runoilijan ohjaamana. Voit myös tavata runoilijan palautekioskilla, jossa saat suullista ja kahdenkeskistä palautetta 1-3 mukanasi tuomasta runosta. Palaute maksaa 10 euroa, ja tuotot käytetään Runobaarin tarjoiluihin.

Runobaari on avoinna talven ja kevään 2018 aikana neljä kertaa noin kuukauden välein klo 18-21. Kokoonnumme Alppitalon näköalatoimistossa Helsingissä, osoitteessa Karjalankatu 2 B 24. Jos ulko-ovi on kiinni, on ovessa numero, johon voi soittaa, niin tulemme avaamaan.

Runobaarista vastaavat Rikasta kieltä! -hankkeen runoilijat, Irina Javne, Lea Kalenius, Terhi Forssén ja Susinukke Kosola. Lämpimästi tervetuloa Runobaariin!

Lisätietoja:
Lea Kalenius, lea.kalenius@hotmail.fi
nihilinterit.wordpress.com

Rikasta kieltä! on Nihil Interitin vuonna 2017 alkanut hanke luovan kirjoittamisen opettajien työllisyyden parantamiseksi. Hankkeessa tuotteistetaan kurssikokonaisuuksia ja kohdennetaan niitä sekä kirjoittamisen ammattilaisille että harrastajakirjoittajille. Hanke on saanut tukea opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Mainokset