Runobaari-perjantait käynnistyvät

Nihilin Runobaari aukeaa ensimmäisen kerran perjantaina 29.9. klo 18. Väkevintä, mitä baarissa tarjoillaan, on palaute.

Tule kirjoittamaan yhdessä runoyhdistyksen runoilijoiden kanssa. Paikalla päivystää kaksi runoilijaa, jotka antavat palautetta teksteistä.

Yksi huone on varattu kirjoittamiseen. Toisessa teepannu porisee ja jutustelu on toivottavaa. Kolmannessa huoneessa on runoilijan vastaanotto, jossa voi saada palautetta kerrallaan 1 – 2 runolle.  Voit osallistua miten haluat. Voit tulla kirjoittamaan tai vain saamaan palautetta. Saa tulla pelkästään juttelemaankin runoudesta. Osallistua saavat niin aloittelijat kuin ammattilaiset.

Paikkana runoyhdistys Nihil Interitin toimisto Helsingin Alppitalossa, Karjalankatu 2 B 24, 2. krs.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, eikä ennakkoilmoittautuminen ole sitovaa, mutta ilmoittautua voi FB-tapahtumaan. Palaute runoilijalta maksaa 10 € (1 – 2 runoa, maksu käteisellä tai poikkeustilanteissa laskulla). Tarjolla teetä, kahvia ja pientä purtavaa.

Illan päätteeksi saa myös lausua runojaan. Jatkossa baari on avoinna kerran kuussa perjantaisin. Kokoontumiset 29.9., 13.10. ja 27.10. Palautteen tarjoilusta vastaavat runoilijat Terhi Forssén, Irina Javne, Susinukke Kosola ja Lea Kalenius.

Lisätietoja osoitteesta rikasta.kielta@gmail.com