Sytytysklubi Tampereella 16.3.

Mukana Tennilä, Marjamäki, Ala-Hakula & Sumuposauttaja

Aika: Torstaina 16.3. klo 19 (-22)
Paikka: Ravintola Artturi, Kauppakatu 9, Tampere

Kevään ensimmäisellä Sytytysklubilla keskitytään kuuntelemaan vahvoja ääniä. Lavalle nousevat runoilijat Olli-Pekka Tennilä ja Raisa Marjamäki sekä Henri Michaux’n tekstejä heartbeat-musiikkiin yhdistävä duo Riikka Ala-Hakula & Sumuposauttaja.

Illan päätteeksi on open mic -osuus, johon voi ilmoittautua paikan päällä. Illan juontaa Aino Suonio.

Sytytysklubit ovat syksyllä 2016 käynnistynyt runoklubien sarja Tampereella. Klubeja järjestää Runoyhdistys Nihil Interit ry:n Tampereen toimintaryhmä. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

ESIINTYJÄT:

Olli-Pekka Tennilä (s. 1980) on jyväskyläläinen runoilija, jonka kolmas runoteos Ontto harmaa (Poesia 2016) tarkastelee olioita ja maailmoita havaintokynnyksellä. On kyse rikkonaisesta tiedosta ja kokemuksista: asioista, jotka melkein huomaamme. Tennilän esityksessä teoksen runot saavat kaikupohjakseen elektronisen äänimaiseman.

Raisa Marjamäki (s. 1987) on jyväskyläläisehkö runoilija, jolta on ilmestynyt kaksi teosta. Niistä viimeisimmän, Ei kenenkään laiturin (Poesia 2014), Marjamäki kirjoitti ja toteutti kokonaan ilman tietokonetta. Se on ladottu käsin ja painettu kirjaksi arkki kerrallaan Heidelbergin kohopainokoneella.

Riikka Ala-Hakula (s. 1985) on tutkija, kääntäjä ja runoilija, joka esittää klubilla käännöksiään Henri Michaux’n teksteistä. Sumuposauttaja eli Sami Keinänen on jyväskyläläinen muusikko, joka soittaa heartbeat-musiikkia. Ala-Hakulan ja Sumuposauttajan esitys yhdistää elektronista ääntä Michaux’n fragmentteihin.

Mainokset