Rikasta kieltä! -hankkeen kehittämiseen haetaan runoilija-opettajia

Onko sinulla näkemyksiä, miten kirjallista viestintätaitoa voisi kehittää? Millaista kielen taitavuutta ja taikuruutta olet valmis loihtimaan ammattikirjoittajien teksteihin: sanaherkkyyttä, tyylitarkkuutta, rytmitystä vai vivahteikkuutta?

Runoyhdistys Nihil Interitin Rikasta kieltä! -hankkeessa suunnitellaan kirjoituskursseja työssään paljon kirjoittaville ammattilaisille, kuten virkamiehille ja toimittajille. Uskomme, että kielen ilmaisuvoimaa voi vahvistaa, sisältöä elävöittää ja luettavuutta parantaa runouden keinoin.

Palkkaamme kolme runoilijaa luomaan kurssisisältöjä, ja jatkossa voit olla opettajana suunnittelemallasi kurssilla. Hankkeella edistetään luovan kirjoittamisen opettajien työllistämistä. Se on saanut avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Kurssisuunnittelu vaatii noin 30-40 työtuntia. Työn voi tehdä vapaasti valitsemallaan ajalla, kunhan pystyy osallistumaan kokouksiin noin kerran viikossa kevään – syksyn 2017 aikana. Palaveriajankohdat sovitaan yhdessä. Työstä maksettava palkkio on 1000 euroa.

Opetussuunnittelu tehdään huhti- ja toukokuussa 2017 ja opetustyö on tarkoitus aloittaa ensi syksynä.

Kurssien markkinoinnissa neuvoo ja avustaa Kirjan talo. Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV 15.3.2017 mennessä osoitteeseen toimistonihil@gmail.com, ja kerro miksi haluaisit olla mukana.

Luodaan yhdessä rikasta kieltä!

Lisätietoja:
Irina Javne, ijavne@gmail.com, p. 050 375 0030

www.nihilinterit.fi

 

Mainokset