Helmikuussa runokurssi: Rytmi

Runokurssi: Rytmi
Aika: la-su 4.-5.2. klo 11-17
ohjaajana runoudentutkija Siru Kainulainen.

Paikka: Nihil Interitin toimisto Helsingin Alppitalossa, Karjalankatu 2 B 24, 00520 Helsinki

Lukeminen on vuorovaikutusta, jossa tunteet ja tietäminen limittyvät. Tekstit lähestyvät lukijoitaan ja liikuttavat, vetävät puoleensa, työntävät luotaan, tarttuvat ja hellittävät. Lukemisen tuntutilaa voi lähestyä rytmin näkökulmasta. Viikonlopun intensiivikurssilla tarkastellaan rytmiä tekstin materiaalisena muotona, tavun, sanan ja tekstikokonaisuuden rytmittymisenä, keskustellaan ja tehdään harjoituksia.

Tarkoituksena on havainnollistaa, millä eri tavoin runon rytmi vaikuttaa ja merkitsee.  Kurssilaisten voivat ostaa Sirun rytmiä käsittelevä Runon tuntu -kirjan kohtuuhintaan.

Ilmoittaudu viimeistään 27.1. osoitteeseen: sanni.purhonen@pp.inet.fi

Kurssin hinta
Nihil Interitin jäsenelle 75€, opiskelijalle, joka ei ole jäsen 85€ ja muille ei-jäsenille 100€. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi laskutetaan etukäteen.  Voit samalla halutessasi liittyä yhdistyksen jäseneksi ja hyödyntää jäsenetuhinnan.  Jäsenmaksu 2017 on 12€.

Lisätietoja
Ilmoittautuessasi kerro nimesi, yhteystietosi (sähköposti, puhelin, postiosoite), lyhyesti taustasi kirjoittajana ja oletko Nihil Interitin jäsen. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja kursseista: Nihil Interit ry puheenjohtaja Tommi Parkko, parkko@kaapeli.fi

Mainokset