Omaelämänkerrallisen runon kurssi

Runoyhdistys Nihil Interit järjestää omaelämäkerrallisen runon kurssin. Kurssin ohjaaja on runoilija Irina Javne. Ajankohta on la-su 15-16.10 klo 11-17. Paikkana Nihil Interitin toimisto Helsingin Alppitaloss (Karjalankatu 2 B 24, 00520 Hki).

Kurssilla kirjoitetaan runoja omaan elämään tai suvun historiaan liittyvistä maisemista, tiloista, esineistä, asiakirjoista tai valokuvista. Voit itse valita, mikä tuntuu parhaiten avaavan polun menneisyyteen. Voit lähteä liikkeelle myös pelkästään kielestä, mitä erilaisia kerrostumia avautuu, kun kieltä havainnoidaan tarkkaan. Kun sanoja pysähtyy katsomaan, kuuntelemaan ja maistelemaan tarkemmin kuin arjessa, löytää asioita, joita ei ole aiemmin huomannut.

Ilmoittaudu viimeistään 10.10. osoitteeseen: sanni.purhonen@pp.inet.fi.
Hinta: 75€ Nihil Interitin jäsenelle, 85€ opiskelijalle, joka ei ole jäsen ja 100€ muille ei-jäsenille. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi laskutetaan etukäteen.

Voit samalla halutessasi liittyä yhdistyksen jäseneksi ja hyödyntää jäsenetuhinnan. Jäsenmaksu 2016 on 12 €.

Ilmoittautuessasi kerro nimesi, yhteystietosi (sähköposti, puhelin, postiosoite), lyhyesti taustasi kirjoittajana ja oletko Nihil Interitin jäsen. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja: Runoyhdistys Nihil Interit ry, puheenjohtaja Tommi Parkko, parkko@kaapeli.fi www.nihilinterit.fi

Mainokset