Runo vie! -lukupiirin kevään ohjelma valmis

Runoyhdistys Nihil Interitin ja Helsingin kaupunginkirjaston nykyrunouden lukupiiri Runo vie! jatkuu Rikhardinkadun kirjastossa, Helsingissä jo kolmatta lukukauttaan. Loppukevään ohjelma on nyt valmistunut.

Kaikille avoin runopiiri antaa lukijalle mahdollisuuden kysyä ja keskustella runoilijan kanssa, sillä jokaisella kerralla käsitellään runoteosta, jonka tekijä on paikalla. Runo vie! -iltojen teemat, vierailevat runoilijat, käsiteltävät teokset ja keskusteluun johdattelijat:

Maaliskuun tapaaminen on jo huomenna keskiviikkona 16.3. Silloin puhutaan proosarunosta, ja vieraana on runoilija Olli Heikkonen. Luettavana on hänen kirjansa Teoria kaikkein pienimmistä (Tammi 2015). Ollia jututtavat Niina Holm ja Anne Mölsä.

Huhtikuussa runo matkustaa. Keskiviikkona 13.4. ollaan Euroopan risteyskohdissa, kun vieraana on runoilija Ville Hytönen ja keskustelussa hänen teoksensa Helvetinjumalankone (Siltala 2015). Aiheeseen johdattelevat Sanni Purhonen ja Hanna Leinonen.

Kevään viimeisenä lukupiiri-iltana 11.5. puhutaan surusta ja muistoista. Vieraana on Kristiina Wallin, ja kirjana hänen uusin teoksensa Valon paino (Tammi 2016). Johdattelijoina ovat Ulla Leinikka, Tuija Lassila ja Veera Antsalo.

Lukupiiri-illat alkavat klo 18.00 ja mukaan voivat tulla kaikki kiinnostuneet. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Tervetuloa!

Lisätietoja:
Veera Antsalo, veera.antsalo@gmail.com
Niina Holm, niina.holm@hel.fi

helmet.fi/rikhardinkatu
www.facebook.com/nihilinterit

Mainokset