Tuli&Savu-juhlaklubi Turussa 3.10.

Tuli_Savu_historiakollaasiKahdenkymmenenyhden vuoden aikana runouslehti Tuli&Savu on kulkenut runouden buumista toiseen. Nyt on aika juhlia!

Edelleen maan ainoa painettuna säännöllisesti ilmestyvä runouslehti havainnoi kotimaisen ja kansainvälisen runouden tuulia ja ajaa aktiivisesti runouskeskustelua eteenpäin.

Tervetuloa Panimoravintola Koulun (Eerikinkatu 18, 20100 Turku) historian luokkaan la 3.10. klo 20.00 alkavalle juhlaklubille!

Juhlaklubilla luodaan katsaus sekä eteen että taakse, tarkastellaan runouskentässä tapahtuneita muutoksia ja pohditaan runouden tulevaisuuden haasteita, tarpeita ja mahdollisuuksia. Tiina Lehikoisen ja Marko Niemen toimittamassa Tuli&Savu-juhlakirjassa on mukana kirjoituksia runouslehden entisiltä päätoimittajilta sekä artikkeleita nykyrunouden tilanteesta.

Klubilla esiintyjinä on juhlakirjan kirjoittajia, mm. Leevi Lehto, Miia Toivio ja Henriikka Tavi, sekä Turun kirjamessuilla vasta palkittu Nihil Interit -runouspalkinnon voittaja. Sydämellisesti tervetuloa!

Mainokset