Palautekurssi runonkirjoittajille

Runoyhdistys Nihil Interit järjestää syksyllä 2015 kahden viikonlopun mittaisen palautekurssin runonkirjoittajille

Palautekurssi järjestetään lauantaisin ja sunnuntaisin 10.–11.10. ja 14.–15.11.2015. Kurssin vetäjinä toimivat runoilija Sirpa Kyyrönen ja kirjallisuuskriitikko Anna Tomi.

Kurssilla tutustutaan runon kirjoittamisen prosessiin, työvaiheisiin, lukemiseen sekä kritiikin antamiseen ja vastaanottamiseen. Opettelemme antamaan ja saamaan palautetta omista ja muiden kurssilaisten teksteistä. Teemme myös pieniä kirjoitusharjoituksia. Ryhmäkeskustelujen lisäksi kurssin vetäjät antavat molempina viikonloppuina yksilöpalautetta osallistujien runoista. Tavoitteena on kurssiviikonloppujen välillä työstää omia tekstejä eteenpäin.

Kurssin osallistujia pyydetään toimittamaan viikko ennen kurssin alkua kurssin vetäjille 6-10 runon valikoiman. Tarkemmat ohjeet ja aikataulut toimitetaan ilmoittautuneille.

Kurssi pidetään yhdistyksen toimistotiloissa Helsingin Alppitalossa (Karjalankatu 2, 00520 Helsinki) la-su klo 12–16. Opetusta on yhteensä 16 tuntia. Kurssimaksut: 150 euroa, Nihil Interitin jäsenille 100 euroa.

Ilmoittaudu kurssille 2.10.2015 mennessä osoitteeseen: elina.silkela@iki.fi. Ilmoittautuessasi kerro nimesi, yhteystietosi (sähköposti, puhelin, postiosoite), lyhyesti taustasi kirjoittajana ja oletko Nihil Interitin jäsen. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Peruutusehdot: kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kurssi laskutetaan etukäteen. Peruutuksen voi tehdä maksutta 20 vrk ennen kurssin alkua. Myöhemmin peruutetusta kurssista perimme täyden hinnan. Sairastumistilanteissa pyydämme lääkärintodistuksen kurssimaksun palauttamiseksi.

Liity jäseneksi! Yhdistyksen vuosimaksu on 12 euroa. Jäsenille tarjotaan erilaisia etuja, mm. kurssit ja runouslehti Tuli&Savun vuositilaus ovat jäsenille edullisempia. Voit liittyä jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja:
Runoyhdistys Nihil Interit ry, puheenjohtaja Tommi Parkko, parkko@kaapeli.fi

Mainokset