Runoilijoiden sparrausryhmät käynnistyvät

Runoyhdistys Nihil Interit ry haki alkukesällä runokokoelmia julkaisseita runoilijoita sparrausryhmään. Ryhmään valittiin runoilijat Janette Hannukainen, Juha Rautio, Kimmo Räntilä, Pirkko Soininen ja Petri Turunen. Sparrausryhmä tarjoaa runoilijoille vertaisryhmän, jossa tekeillä olevasta kokoelmasta voi keskustella ja saada siitä palautetta.

Seuraava, vuoden kestävä sparrausryhmä aloittaa tammikuussa 2016. Ryhmään otetaan 4-6 kirjoittajaa, jotka työstävät ensimmäistä kokoelmaansa. Ryhmässä työskentely edellyttää halua lukea muiden runoja ja antaa niistä palautetta. Hakijalta edellytetään myös valmiutta ottaa vastaa palautetta ja muokata kokoelmaansa saadun palautteen perusteella. Ryhmä kokoontuu noin kerran kuukaudessa, kymmenen kertaa vuonna 2016. Kokoontumisia voi olla joko Turussa Kirjan talolla tai Helsingissä, Nihil Interitin toimistossa.

Sparausryhmään valitun tulee olla Runoyhdistys Nihil Interit ry:n jäsen (jäsenmaksu vuonna 2015 on 12 e). Sparrausryhmän hinta on 50 euroa/vuosi. Ryhmäläiset vastaavat omista matka- ja majoituskuluistaan.

Sparrausryhmään voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella, jossa on tietoa hakijan aikaisemmista luovan kirjoittamisen opinnoista ja mahdollisista julkaisuista sekä runokokoelman työsuunnitelma vähintään muutamalla virkkeellä. Hakemukseen tulee liittää 15-20 näyterunoa. Hakemukset liitteineen lähetetään 15.12.2015 mennessä osoitteeseen parkko@kaapeli.fi

Lisätietoja:
Nihil Interit ry, Tommi Parkko, puh. 050 560 7740, parkko@kaapeli.fi

www.nihilinterit.fi
www.facebook.com/nihilinterit

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Runoilijoiden sparrausryhmät käynnistyvät

  1. Paluuviite: Unta totta maar, | kuvaajan

Kommentointi on suljettu.