Tilaa nyt Tuli&Savu, saat juhlakirjan etuhintaan!

Tuli&Savu on Suomen ainoa vain runouteen keskittynyt painettu kirjallisuuslehti – jo vuodesta 1994. Lehti on siis ehtinyt jo yli 20 vuoden kunnioitettavaan ikään! Tänä vuonna lehti juhlistaa 21-vuotista taivaltaan ja julkaisee Tuli&Savu-juhlakirjan.

Tilaa nyt tulta ja savua suoraan kotiin! Saat loppuvuoden 2015 lehdet (nrot 82-83) yhteishintaan 15 €. Tilaus jatkuu tarjousjakson jälkeen normaalihintaisena, ellei sitä erikseen peruuta.

Samalla voit tilata loppuvuodesta ilmestyvän Tuli&Savu-juhlakirjan etuhintaan 10 €. Kirjan toimittavat Tiina Lehikoinen ja Marko Niemi.

Tuli&Savuun kirjoittaa suomalaisia ja ulkomaalaisia runouden ammattilaisia ja harrastajia. Lehden taittotyöstä vastaavat Aalto-yliopiston graafisen suunnittelun opiskelijat. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa tuhtina n. 70 sivun pakettina. Lehden formaatti on uudistunut vuoden 2015 alussa mukavasti käteen sopivaksi.

***

Tuli&Savua julkaisee Runoyhdistys Nihil Interit ry – runon kirjoittajien ja lukijoiden yhteisö, joka järjestää mm. Tuli&Savu-runoklubeja. Saat tietoa tapahtumista tykkäämällä meistä: http://www.facebook.com/nihilinterit

Kannattaa liittyä myös Nihil Interitin jäseneksi (12 €,), silloin saat käyttöösi kaikki jäsenedut. Mm. lehden vuositilaus (jäsenhinta 25 €, norm 35 €) ja runokurssit ovat jäsenille edullisempia.

Laita tilaus vetämään: toimistonihil@gmail.com
Lue lisää lehdestä: http://www.tulijasavu.net

Mainokset