Uusi sparrausryhmä julkaisseille runoilijoille

Vertaisryhmästä tukea käsikirjoituksen teossa
Uusi sparrausryhmä julkaisseille runoilijoille

Runoyhdistys Nihil Interit ry hakee runokokoelmia julkaisseita runoilijoita sparrausryhmään. Tavoitteena on tarjota runoilijalle vertaisryhmä, jossa tekeillä olevasta kokoelmasta voi keskustella ja saada siitä palautetta.

Jo julkaisseiden runoilijoiden ryhmä kokoontuu syksyllä 2015 kahtena viikonloppuna: elokuun lopulla ja marraskuussa. Ryhmään haetaan nyt kolmesta neljään runoilijaa, jotka ovat julkaisseet runokokoelman.

– Kustantamojen toiminta on viime vuosina muuttunut, ja kustannustoimittajan palvelut ovat yhä harvinaisempia. Haemme runoilijoita, jotka ovat valmiita vastaanottamaan palautetta ja antamaan sitä rakentavasti muille ryhmän jäsenille. Vastavuoroisuus on ryhmän toiminnan ydin, sanoo luovan kirjoittamisen opettaja ja Nihil Interit ry:n puheenjohtaja Tommi Parkko, joka luotsaa sparrausryhmää.

Kokoontumiset ovat joko Turussa Kirjan talolla tai Nihil Interitin toimistolla Helsingissä, sen mukaan missä ryhmään tulevat runoilijat asuvat.

Sparrausryhmään valitun tulee olla Nihil Interit ry:n jäsen (jäsenmaksu vuonna 2015 on 12 e). Tämän lisäksi osallistujilta peritään 25 euron suuruinen summa tilavuokran kattamiseksi. Muilta osin osallistuminen on maksutonta. Ryhmäläiset vastaavat omista matka- ja majoituskuluistaan.

Sparrausryhmään voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella jossa on tietoa hakijan jo julkaisuista teoksista sekä runokokoelman työsuunnitelma vähintään muutamalla virkkeellä. Hakemukset liitteineen lähetetään 31.7. mennessä osoitteeseen parkko@kaapeli.fi

Lisätietoja:
Nihil Interit ry, Tommi Parkko, puh. 050 560 7740, parkko@kaapeli.fi

www.nihilinterit.fi
www.facebook.com/nihilinterit


Mainokset