Hae mukaan runokäsikirjoitusten sparrausrinkiin!

Nihil Interitin runokäsikirjoitusten sparrausryhmä aloittaa tammikuussa 2015

Nihil Interit ry:n runokäsikirjoitusten sparrausryhmä hakee runoilijoita työstämään ensimmäistä kokoelmaansa. Jos olet motivoitunut, keskusteluun valmis runoilija, jolla on riittävästi runoja oman kokoelman työstämiseen, hae mukaan!

Ryhmässä työskentely edellyttää halua lukea muiden runoja ja antaa niistä palautetta. Hakijalta edellytetään myös valmiutta ottaa vastaa palautetta ja muokata kokoelmaansa saadun palautteen perusteella. Ryhmä kokoontuu noin kerran kuukaudessa, kymmenen kertaa vuonna 2015. Ensimmäinen tapaaminen on tammikuun lopulla. Työskentelyn kannalta läsnäolo tapaamisissa on välttämätöntä.

Ryhmään otetaan hakemusten perusteella 4-5 runoilijaa. Kokoontumiset ovat Turussa Kirjan talolla osoitteessa Linnankatu 24. Sparrausryhmää vetää runoilija ja luovan kirjoittamisen opettaja Tommi Parkko.

Sparausryhmään valitun tulee olla Runoyhdistys Nihil Interit ry:n jäsen (jäsenmaksu vuonna 2015 on 12 e). Tämän lisäksi osallistujilta peritään 25 euron suuruinen summa tilavuokran kattamiseksi. Muilta osin ryhmään osallistuminen on veloituksetonta. Ryhmäläiset vastaavat omista matka- ja majoituskuluistaan.

Sparrausryhmään voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella, jossa on tietoa hakijan aikaisemmista luovan kirjoittamisen opinnoista ja mahdollisista julkaisuista sekä runokokoelman työsuunnitelma vähintään muutamalla virkkeellä. Hakemukseen tulee liittää 15-20 näyterunoa. Hakemukset liitteineen lähetetään 15.1.2015 mennessä osoitteeseen parkko@kaapeli.fi

Runokäsikirjoitusten sparrausryhmä on toteutettu aiemmin jo kaksi kertaa. Ryhmiin on osallistunut yhteensä kymmenkunta runoilijaa. Kokemuksen perusteella motivaatio ja kyky antaa palautetta sekä keskustella runoudesta on ryhmän toimivuuden kannalta välttämätöntä. Työskentely perustuu vertaispalautteeseen, ryhmän vetäjän rooli ohjaava.

Mainokset