Hae nyt Arte Studio Ginestrellaan Italian Assisissa

Runoyhdistys Nihil Interitin yhteistyö Italian Assisissa sijaitsevan residenssin Arte Studio Ginestrellan kanssa jatkuu.

Yhdistys valitsee residenssiin 2-3 suomalaista runoilijaa tai runouden kääntäjää. Valituilla henkilöillä on mahdollista työskennellä residenssissä kuukauden ajan. Vuonna 2014 residenssiä on mahdollistahakea ensi vuoden maalis-marraskuun väliselle ajalle. Residenssin kustannukset ovat 850 euroa / kk. Hintaan kuuluu majoitus yhden hengen huoneessa sekä aamupala. Runoilija vastaa residenssin kustannuksista sekä omista matkakuluistaan.

Residenssissä oleskeluun ja matkakuluihin on mahdollista hakea Taikeen residenssiavustusta. Residenssiin valitut henkilöt vastaavat itse apurahojen hakemisesta.

Residenssi on noin kymmenen kilometrin päässä Assisin kaupungista.Se sijaitsee vuoristossa kansallispuistossa. Auton vuokraaminen on suositeltavaa muttei pakollista. Kauppamatkat järjestyvät pari kertaa viikossa. Residenssissä tehdään myös jonkin verran yhteisiä retkiä lähiseuduille ja tutustutaan tärkeimpiin nähtävyyksiin.

Lue lisää: http://artestudioginestrelle.wordpress.com/about-us/

Kuka voi hakea
Residenssiä voivat hakea kaikki taiteellisesti korkealaatuisen runokirjan julkaisseet tai muuten ansioituneet runoilijat tai kääntäjät. Odotamme hakijan olevan Nihil Interit ry:n jäsen. Myös työryhmät ja työparit voivat hakea. Työryhmien koko rajoitetaan 4 henkilöön. Residenssissä pärjää hyvin englanniksi, italian taito ei ole haitaksi.

Miten haetaan
Vapaamuotoisesta hakemuksesta tulisi käydä ilmi seuraavat asiat:
*  henkilötiedot
* työsuunnitelma
* perustelut, miksi hakee residenssiin
* ansioluettelo ja julkaisuluettelo

Lähetä hakemus keskiviikkoon 15.10.2014 mennessä osoitteeseen Runoyhdistys Nihil Interit, Siuntionkatu 5 A 21, 00510 Helsinki. Kuoreen merkintä ”Residenssihakemus” tai sähköpostitse
osoitteeseen parkko@kaapeli.fi. Hakija voi myös pyytää suosituksia 1-2 henkilöltä. Kirjallisetsuositukset voi lähettää samaan osoitteeseen kuin hakemuksen.

Kuka päättää
Runoyhdistys Nihil Interitin hallitus tekee päätöksen residenssiinvalittavista runoilijoista ja kääntäjistä. Valinta tehdään kolmihenkisen valitsijaryhmän esityksen pohjalta. Valituille
ilmoitetaan päätöksestä viikolla 43.

Lisätietoja:
Tommi Parkko, Nihil Interitin puheenjohtaja
parkko@kaapeli.fi

 

Mainokset