Tuli&Savu-runoklubi Oulussa 14.8.

20-vuotisjuhliaan viettävä runoyhdistys Nihil Interit järjestää runoklubeja tänä syksynä tavallista laajemmin useilla paikkakunnilla. Keskiviikkona 14.8. Tuli&Savu-runoklubi saapuu Ouluun.

Tuli&Savu-klubikierros käynnistyi kesäkuussa Tampereelta, nyt vuorossa on Oulu, jossa klubi järjestetään 14.8. klo 20.30 alkaen sanataidefestivaali Muusajuhlien avajaispäivänä. Paikkana on Public House Pivo, Asemakatu 21. Runojaan esittävät illan aikana runoilijat Tommi Parkko, Sirpa Kyyrönen ja Pauli Tapio. Oulusta klubikierros jatkaa matkaansa Seinäjoelle, jossa klubi pidetään 17.8. Mallaskosken Panimoravintolassa.

Myöhemmin syksyllä Tuli&Savu-klubi pidetään myös Turussa. Ajankohta on lauantai 5.10. Turun kansainvälisten kirjamessujen aikaan. Turun Yo-teatterissa pidettävä tilaisuus on tavallista juhlavampi, sillä koko illan runomaraton on yhdistyksen juhlavuoden päätapahtumia. Kirjamessuilla Nihil Interitillä on oma juhlavuosiosasto.

Marraskuussa klubikierros huipentuu Helsinkiin. Ajankohta ja esiintyjät ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoja:
Nihil Interit ry
Sirpa Kyyrönen-Kallio, 046 846 4591, sirpa.kyyronen@gmail.com
Tommi Parkko, parkko@kaapeli.fi

http://www.nihilinterit.fi
http://www.facebook.com/nihilinterit

Runoyhdistys Nihil Interit ry on vuonna 1993 perustettu runon kirjoittajien ja lukijoiden yhteisö. Sen tehtävänä on edistää suomalaisen runouden kirjoittamista, lukemista ja esittämistä sekä runoudesta keskustelemista. Yhdistys julkaisee runouslehti Tuli&Savua, ylläpitää digitaalisen runouden sivusto Nokturnoa ja järjestää erilaisia runotilaisuuksia, joissa runon esittämisen keinoja uudistetaan ja poetiikoista keskustellaan. Näitä ovat mm. Helsingin Poetiikkakonferenssi ja erilaiset runoklubit. Nihil Interit viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhlavuottaan.

Mainokset