Tule mukaan Runoilija suosittelee runoja -tempaukseen

Hei sinä, joka kirjoitat runoja!
Tule mukaan Runoilija suosittelee runoja -tempaukseen

Taiteiden yönä 22.8.2013 Rikhardinkadun kirjasto Helsingissä täyttyy runouden ystävistä. Luvassa on perinteinen Runotusina, jossa kaksitoista kotimaista runoilijaa esittelee tuotantoaan. Samalla kirjastossa vierailevat voivat tutustua Tuli&Savu-runouslehden näyttelyyn, jonka myötä runo kirjaimellisesti valtaa koko kirjaston.

Tarkoitus on myös koota kirjaston runokirjat esille näkyvään paikkaan, jotta ne houkuttelisivat lainaajia entistä paremmin. Niihin myös liitetään suosituksia ja lukuvinkkejä.

Lähde mukaan tempaukseen jakamalla lukukokemuksesi. Miksi juuri tämä kirja kannattaa lainata ja lukea? Mikä runokirja on sinulle erityisen rakas? Mikä pysäytti, ihastutti, nauratti tai ärsytti? Mihin runokirjaan sinä kehottaisit tarttumaan? Lähetä kirjavinkkisi sähköpostitse kirjastoon informaatikko Sari Joverolle, joka asettelee kirjan kommenttien kera esille Taiteiden yönä.

Kirjavinkin ei tarvitse olla pitkä – muutama sanakin riittää. Voit mieluusti lähettää myös useampia vinkkejä. Mitä enemmän vinkkejä, sitä näyttävämpi tempaus! Lähetäthän kirjavinkkisi viimeistään 11.8.2013. Annetaan yhdessä runoille siivet!Runoilija suosittelee runoja -tempauksen järjestävät Rikhardinkadun kirjasto ja Runoyhdistys Nihil Interit ry.

Lisätietoja: Sari Jovero, sari.jovero@hel.fi
Rikhardinkadun kirjasto

Mainokset