Ota runoilija! -hankkeen runoilijat valittu

Runoilijan voi nyt tilata esiintyjäksi

Runoyhdistys Nihil Interit ry on valinnut kahdeksan runoilijaa uudenlaiseen Ota runoilija! -hankkeeseen. Valituille runoilijoille järjestetään työtilaisuuksia mm. kirjastoissa ja kouluissa eri puolilla maata.

Hankkeeseen valitut runoilijat ovat Hannimari Heino Porvoosta, Kristian Huuhtanen, Emilia Lehtinen ja Juho Nieminen Helsingistä, Jonimatti Joutsijärvi Kaarinasta, Robert Meriruoho Turusta sekä Tuija Välipakka ja Kristiina Wallin Tampereelta.

Tänä vuonna 20-vuotisjuhlaansa viettävän runoyhdistys Nihil Interitin tavoitteena on tuoda runous monenlaisten yleisöjen ulottuville ja samalla luoda työmahdollisuuksia laajemmalle runoilijajoukolle. Runoilijoille järjestetään esiintymistilaisuuksia vuoden 2013 aikana mm. kouluissa, sairaaloissa, kirjastoissa, työpaikoilla ja erilaisissa kirjallisissa tilaisuuksissa.
Hanke on saanut opetus- ja kulttuuriministeriön rahoitusta.

Tilaisuuksien järjestäjät voivat tilata runoilijan edullisesti esiintyjäksi ottamalla yhteyttä hankkeen koordinaattoriin, runoilija Tommi Parkkoon.

– Esiintyminen voi sisältää esimerkiksi runoesityksen, keskustelua runoudesta tai lyhyen alustuksen. Yleisönä voi olla lapsia tai vanhuksia, työ- ja harrastusporukoita tai koululuokkia. Esityksen sisältö ja luonne sovitaan aina joustavasti tilaajan tarpeitten mukaan, Parkko rohkaisee.

Lisätietoja: Tommi Parkko, parkko@kaapeli.fi

Mainokset