Tuli&Savu-kirja Tekstitaide ilmestyy Helsingin Kirjamessuilla – nouda omasi!

Helsingin Kirjamessuilla julkaistaan järjestyksessä toinen Tuli&Savu-kirja Tekstitaide. Kirjan ovat toimittaneet Tiina Lehikoinen ja Jouni Teittinen. Artikkelit kartoittavat kuvan ja sanan rajapintoja sekä kuvataiteen että kirjallisuuden näkökulmista. Lisäksi kirjassa on kuvarunoja ja muuta visuaalista materiaalia kuudelta eri tekijältä.

Jos olet lehden tilaaja, voit noutaa kirjasi 25.–28.10. Osuuskunta Poesian messuosastolta 7a18. Jos et pääse paikalle, kirja postitetaan sinulle kotiin messujen jälkeen. Lisäkappaleita voi ostaa messuilta tarjoushintaan 20 euroa.


Messuilla voit lisäksi tilata Tuli&Savu-runouslehden tarjoushintaan tai osallistua suureen syysarvontaan: kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan yllätyspaketti, jossa 5 kpl runokirjoja. Tarjoushintainen jäsentilaus kustantaa vain 30 euroa (4 + 1 nroa) ja sisältää messuilla mukaan annettavan tilaajalahjan!

Muistathan, että kaikissa jäsen-ja tilausasioissa voit ottaa suoraan yhteyttä toimistonhoitajaamme: toimistonihil@gmail.com.

 


Tervetuloa myös Tekstitaide-teoksen julkistamiseen messuperjantaina 26.10.2012 klo 10.00 (Helsingin Messukeskus, kokoustila 205, Eteläinen sisäänkäynti, 2. krs). Julkistushetki on osa Osuuskunta Poesian runosyksy -tiedotustilaisuutta. Teoksen esittelevät sen toimittajat Tiina Lehikoinen ja Jouni Teittinen.


Tuli&Savu-kirja nro 68 TEKSTITAIDE, 128 s.
ISBN 978-952-9886-24-1
Lisätietoja:
Jouni Teittinen, puh. 050 344 0162, jiteit@utu.fi ja Tiina Lehikoinen, lehikoinen.tiina7@gmail.com
Kirjan tilaukset ja arvostelukappaleet: toimistonihil@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s