Runo ääneen! – Runon tulkitsemisen työpaja runoilijoille ja lausujille

Nihil Interit ry:n ja Suomen Lausujain Liiton runon tulkitsemisen työpajassa kohtaavat kirjoittajat ja esittäjät. Työpaja järjestetään Helsingissä 10.11.–11.11.2012, ja se huipentuu sunnuntai-iltana 11.11. ravintola Milenkassa pidettävään runoklubiin, jossa osallistujat esiintyvät.

Työpajaa vetää näyttelijä ja ohjaaja Jari Hietanen. Viikonlopun aikana runoilijat ja lausujat työskentelevät työpareina, oppivat toisilta, vaihtavat rooleja, trimmaavat esittämisen perustekijöitä ja tutkivat, miten sanat syntyvät ja miten runo ruumiillistuu. Työskentelyn lähtökohtana ovat työpajaan osallistuvien runoilijoiden omat tekstit. Ryhmän runoilijoita pyydetään valitsemaan mielestään sopivia – ei välttämättä valmiita – tekstejä ennen työpajaa.

Kurssille valitaan kuusi runoilijaa ja kuusi lausujaa. Osallistuvilta runoilijoilta ei edellytetä julkaistua runokokoelmaa, mutta jonkinlainen aktiivisuus runokentällä olisi toivottavaa. Työpajan osallistumismaksu 60 euroa sisältää kahvin / teen ja voileipiä. Ryhmän lausujat valitsee Suomen Lausujain Liitto.

Ilmoittaudu 12.10. mennessä osoitteeseen satu.erra(at)gmail.com. Kerro lyhyesti, miksi haluaisit työpajaan ja mitä olet runouden saralla aikaisemmin tehnyt. Jos kiinnostuneita on enemmän kuin paikkoja, ovat Nihil Interitin jäsenet sekä ensimmäisenä ilmoittautuneet etusijalla. Työpajaan valituille lähetetään 22.10. mennessä tarkemmat ohjeet.

Lisätietoa
Satu Erra / Nihil interit ry: satu.erra(at)gmail.com,
Päivi Kangas / Suomen Lausujain Liitto

Runon tulkitsemisen työpaja
Aika: la 10.11. kello 10-16 sekä su 11.11. kello 11-17
Paikka: Bulevardi 6 A
Osallistumismaksu: 60 euroa
Runoklubi su 11.11. kello 19.00 alkaen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s