Runokuuhulluksi!

Kahdeksatta kertaa nouseva Runokuu ruokkii runon ystävää viikon kestävällä huikealla ohjelmatarjonnalla.

Runokuun 2012 ohjelma kokonaisuudessaan täällä.


Tänä vuonna runoyhdistys Nihil Interit järjestää runokuuviikonloppuna 25.-26.8. Helsingin Poetiikkakonferenssin teemalla Mörkö.

Tekstuaaliset, todelliset, kuvitellut, historialliset, psykologiset, poliittiset, filosofiset aaveet, möröt ja peikot esiintyvät ja/tai piilottelevat Annantalolla lauantaista sunnuntaihin klo 11-17. Poetiikkakonferenssi on kansainvälinen yleisölle avoin konferenssi kaikille poetiikan kysymyksistä kiinnostuneille. Pääpuhujina ovat Joyelle McSweeney, Reza Negarestani ja A.W. Yrjänä.

Lauantaina myös perheen lapsiväki on tervetullut Poetiikkakonferenssin yhteydessä järjestettävään Lasten Runokuuhun. Klo 11-14 Annantalolta löytyy mm. Kaupunginkirjaston Mörköhuone ja Kuvittajat ry:n työpaja.

Lisätietoja, koko ohjelma ja puhujaesittelyt Helsingin Poetiikkakonferenssin omilla nettisivuilla.

Huom! Löydät myös runouslehti Tuli&Savun Poetiikkakonferenssin yhteydestä. Lehtiä festivaalialehintaan sekä kustannusliike Nihil Interitin poistomyyntipiste – runokirjoja eurolla!


Helsingin Poetiikkakonferenssin järjestää runoyhdistys Nihil Interit yhteistyössä Runokuu-festivaalin, Annantalon kulttuurikeskuksen ja Kirjallisuudentutkijain seuran kanssa. Lasten Runokuun tarjoavat Helsingin kaupunginkirjasto, Annantalon taidekeskus, Kuvittajat ry ja Runokuu.

Runokuu on Helsingin juhlaviikkojen yhteistyöfestivaali. Festivaalin järjestävät Nuoren Voiman Liitto ja Helsingin kaupunginkirjasto. Tapahtumaa tukee Helsingin kulttuurikeskus.


Juliste Tiina Lehikoinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s