Iloisia toimistouutisia ja tervetuloa jäseneksi!

Runoyhdistys Nihil Interit on muuttanut.  Nyt kun suuri pöytämme on purettu atomeiksi ja kasattu uudelleen voimme iloisina kertoa, että uusi toimistomme sijaitsee Helsingin Töölössä osoitteessa Savilankatu 1 B, toimisto 2, 00250 Helsinki. Tilassa majailee tulevaisuudessa työpöytineen myös muutama runoilija. Aika näyttää minkä kaltaisia mahdollisuuksia ja tuotoksia uusi työtilakollektiivimme synnyttää. Mainiota!

Myös toimistonhoitajamme on vaihtunut. Jatkossa Nihil Interitin juoksevia asioita hoitaa runoilija Mikael Brygger. Jäsenmaksua ja Tuli&Savun tilauksia koskevia asioissa häneen voi ottaa yhteyttä os. toimistonihil@gmail.com.

Jos et jo ole Nihil Interitin jäsen, ehkäpä juuri nyt on sopiva hetki liittyä? Perusjäsenmaksu on vuodessa 12 euroa. Jäsenmaksutuotoilla Nihil Interit ylläpitää toimintaansa ja järjestää kohtaamispaikkoja runonkirjoittajille ja lukijoille.  Edistä kanssamme suomalaisen runouden asemaa ja liity jäseneksi täällä. Myös yhdistyksen toimintaan ja toimijoihin on aina mahdollisuus liittyä mukaan, uudet ”lapiot” ovat tervetulleita. Pistä tällöin postia minulle, os. sirpa.kyyronen@helsinki.fi, niin pohditaan mistä löytyisi juuri sinulle sopivaa, mukavaa runotoimimista.

Yhdistyksen toimintaa on myös mahdollista tukea jäsenmaksua suuremmalla summalla liittymällä yhdistyksen tukijäseneksi. Tukijäsenyys on vuodessa 50 euroa. Jäsenedut ovat samat kuin varsinaisilla jäsenillä. Kysy lisää tukijäsenyydestä hallituksen jäsenvastaava Miia Toiviolta, os. miia.toivio@gmail.com.

Kannattaa liittyä Nihil Interitiin myös facebookissa.

Ihanan väristä ja tuoksuista syksyä kaikille runouden ystäville, runosyksy on rikas ja runsas!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s