Runokuussa kansainvälisiä vieraita

Runokuu nousee Helsingissä 28.8.-1.9.2010. Festivaalin pääjärjestäjät ovat Nuoren Voiman Liitto ja Helsingin kaupunginkirjasto, myös Nihil Interit on vahvalla ja kiinnostavalla tapahtumatarjonnalla mukana.

Taiteiden yönä 27.8. Nihil Interitin löytää Glorian yöstä (Gloria kulttuuriareena, Pieni Roobertinkatu 12). Tervetuloa lehteilemään ja hankkimaan runouslehti Tuli&Savua ja poEsian kirjoja sekä tapaamaan Nihil Interitin jäseniä. Lavalla myös poEsian runoilijat Henriikka Tavi, Mikael Brygger ja Teemu Manninen. Myyntipöytämme esillä klo 18-22.

Nihil Interititin sunnuntaina 29.8. järjestämässä Poetiikkakonferenssissa keskustellaan tänä vuonna tunteista. Pääpuhujina tutkija Anu Koivunen sekä runoilijat Aase Berg (SE) ja Keston Sutherland (GB). Lapsellisuuden, sentimentaalisuuden, vihan, rakkauden, inhon ja muut tunneöverit löydät Ateneum-salista alkaen klo 10.

Poetiikkakonferenssia edeltää lauantaina 28.8. Poetry Mash -runoilta Cafe Mascotissa klo 19-22 (Neljäs linja 2), jolloin kansainväliset vieraamme nousevat lavalle. Esiintyjinä Martin Glaz Serup (DK), Aase Berg, Keston Sutherland, Alvin Pang (SG) ja Katariina Vuorinen. Suomeksi jammailusta huolehtii Helsinki Poetry Connection – ja sinä, sillä loppuillasta lava on vapaa. Järjestäjät: Nihil Interit, ntamo, Helsinki Poetry Connection, Oulun muusajuhlat ja Pekkas-akatemia.

Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Lisätietoja pj Sirpa Kyyrönen
sirpa.kyyronen(at)helsinki.fi, p. 040 594 6191

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s