Puhiksen sana

Yhdistyksen hallitus on kokoontunut ja järjestäytynyt. Varapuheenjohtajaksi valittiin Virpi Alanen, sihteeriksi Henri Antikainen ja taloudenhoitajaksi Arno von Pfaler.

Keskustelu kietoutui jäsenasioiden edistämisen, julkaisutoiminnan, toiminnan rahoittamisen ja tulevien tapahtumien ympärille. Kannattaa pysyä kuulolla, tänäkin vuonna yhdistys tarjoaa lukuisia kohtaamispaikkoja aamusta yömyöhään runon kirjoittajille, lukijoille ja tutkijoille.

Jäseniä ja Tuli&Savun tilaajia tahtoisimme muistuttaa osoitteenmuutosilmoituksen tärkeydestä. Osoitteenmuutoksen voit tehdä täällä.

Tervetuloa myös Nihil Interitin Facebook -ryhmään.

. . .

Minua haastateltiin taannoin erääseen opinnäytetyöhön. Oli kovasti itsevalaisevaa pohtia Nihil Interitin toimintaa kirjallisuuden kolmannen sektorin kentällä. Mikä on yhdistystoiminnan haastekenttä tällä hetkellä, mitkä ovat tulevaisuuden visiot. Tiivistäisin kolme aanelosta ajatukseen: runous haastaa itse itsensä. Kenttä on hedelmällinen kaikenlaisille tulokulmille ja juuri siksi minulle niin tärkeä. Tarvitsen tilaa hengittää, mutta tarvitsen myös yhteenkuuluvaisuuden tunnetta. Runous on tuontia ja vientiä, julkaisuja ja pöytälaatikkotaikaa. Polveilevia ja polvistuneita keskusteluja, kuvaa, ääntä ja pöytäkirjoja. Nettisivuja (olin lumoutunut Tuli&Savun paradigma -numerosta) ja metsän tuoksua, jota ah sormet. Entä mereni. Miksi nykyään kirjoitetaan niin paljon merestä, kuka täällä voi huonosti. Runouden yhteiskuntavastuu -ja vaikutusmahdollisuudet -ajatushautomo on toiminut vuoden päivät. Nyt poikaset haluaisivat toisen jogurtin, mitä siihen voi sanoa paitsi ruisleipää, iltasaduksi muutama runo. Rakkautta ei voi ostaa. Nihil Interit saa voimansa ainoastaan sen parissa toimivista ihmisistä.

Parasta alkanutta runovuotta,

Sirpa Kyyrönen,
Nihil Interitin puheenjohtaja  2010

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s