Syystapahtumia

Yhdistyksen syksy on alkanut Runokuun myötä.

Viime perjantaina 21. 8 Taiteiden yönä julkaistiin kaksi ensimmäistä poEsian syksyn kirjoista, Tytti Heikkisen Varjot astronauteista ja Ville Luoma-ahon Ruumiita. Kristian Blombergin esikoisrunoteos Puhekuplia ilmestyy myös lähiviikkoina.

Sunnuntaina 23. päivä oli vuorossa viidettä kertaa järjestettävä Helsingin Poetiikkakonferenssi. Uusin Tuli&Savukin teemanaan lastenrunous, ruumis ja nonsense ehti ilmestyä ja sitä on ollut myynnissä perjantaista lähtien.

Tällä viikolla yhdistys on vielä mukana Runokuussa järjestämällä torstaina 27.8 klo 17.30  ravintola Bellyssä (Uudenmaankatu 16) Poetry Slamin Helsingin SM-karsinnan. Runoilija Kati Neuvonen juontaa. Ilmoittautuminen paikan päällä viimeistään klo 17!

Vaan mitäs sen jälkeen tapahtuukaan? Katseet kääntyvät kohti Turun kirjamessuja, joiden aikana yhdistys järjestää Arvo vai arvoitus? Runokritiikkiseminaarin ja kaksi työpajaa kriitikoille. Seminaarin ulkomaisena vieraana on ruotsalainen runoilija ja kirjallisuuskriitikko Anna Hallberg. Muita seminaarin puhujia ovat kriitikko ja kirjallisuudentutkija Mervi Kantokorpi ja kirjallisuudentutkijat Kristian Blomberg ja Juri Joensuu

Henriikka Tavin sekä Virpi Alasen ja Teemu Mannisen pitämiin työpajoihin on ilmoittautuminen käynnissä. Ilmoittaudu 11.9.2009 mennessä osoitteeseen ilmoittautumiset@sarv.fi (viestin aiheeksi ”runokritiikkityöpaja”). Muista ilmoittaa, mihin työpajaan toivot pääseväsi, vai haetko paikkaa molemmista.

Turun messuilla julkaistaan myös kaksi poEsia-sarjan teosta: Ville-Juhani Sutisen Suolavesitoffeekone, runollista ja kokeellista proosaa, sekä, tadaa, ensimmäinen koskaan Suomessa julkaistu videorunoteos, Jani Sipilän Katso kun silloin olen kunnossa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s