Kiitos

Eilen järjestettiin runoyhdistys Nihil Interitin vuosikokous ravintola Punavuoden ahvenen kabinetissa. Kiitos osallistuneille.

Sääntömääräisten asioiden lisäksi vuosikokous keskusteli innoittuneesti yhdistyksen toiminnan suuntaviivoista, projekteista ja tulevista tapahtumista. Toiminnan punaisena langaksi vuonna 2009 kirjattiin kriittisen runouskeskustelun edistäminen sekä monimediaisen ja moniarvoisen runouskentän esiintuominen. Myös yhdistyksen jäsenasioihin päätettiin panostaa ja edellisen toimintakauden tapaan jatkaa työtä talouden tasapainottamiseksi.

Vuosikokouksessa käsiteltiin ja hyväksyttiin myös yksi sääntömuutos. Yhdistyksen on nyt mahdollisuus kutsua  kunniajäseniä ja jäsenet voivat liittyä tukijäseneksi jäsenmaksua suuremmalla summalla.

Yhdistyksen hallitus kasvoi parilla jäsenellä ja iloisina voimme kertoa myös uutta verta löytyneen mukaan hallitustoimintaan. Iso kiitos ja kumarrus vetäytyvälle puheenjohtaja Miia Toiviolle yhdistysuurastuksesta! Vuonna 2009 runoyhdistystä luotsaava hallitus näyttää seuraavalta:

Sirpa Kyyrönen, puheenjohtaja
Miia Toivio
Virpi Alanen
Henriikka Tavi
Mikael Brygger
Jani Sipilä
Tiina Lehikoinen
Arno von Pfaler
Matti Kilponen
ja Teemu Manninen

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s