Tulevia tapahtumia

Kevät keikkuen tulevi, ainakin tänään, kun pyryttää niin että ulkona näkyy pelkkää valkoista.

Muutama sana yhdistyksen tulevista tapahtumista. Ensi lauantaina 4.4 olemme mukana Poikki!taiteellisessa kirjallisuustapahtumassa Helsingissä, Korjaamolla. Päivällä ja illalla on tiedossa tuhtia ohjelmaa kirjallisuuden liepeiltä ja ytimistä. Tule kuulemaan kulttuurilehtikeskustelua, tai nauttimaan iltaklubille hyvästä runoudesta ja hyvistä esiintyjistä! Tiedossa mm. esikoisrunoilija Kati Neuvosen Naku-lukua, ja Teemu Mannisen ”Metsäneläimet” -näytelmällisen runoelman kuoroesitys. Katso Poikin koko ohjelma täältä.

Keväällä on myös hiljaisuudessa käynnistymässä runouteen ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen liittyvä ajatushautomo, jonka vuorovaikutuksen hedelmiä saamme kuulla Helsingin Poetiikkakonferenssissa elokuussa. Vauhdissa on myös Turun kirjamessuilla pidettävän runokritiikin seminaarin ja työpajojen suunnittelu.

Olemme myös aloittaneet Tuli&Savu Netin kehittämisen suunnittelemisen sen palautteen pohjalta, mitä olemme saaneet. Jako Nettiin ja Tuli&Savu -runouslehden omiin sivuihin ei ole ollutkaan toimiva idea, joten olemme yhdistämässä sivustoja jälleen. Toivottavasti kehittämisen myötä saisimme nettiverkostomme paremmin hahmotettavaksi.

Myös yhdistyksen vuosikokous on tulollaan huhtikuun alussa. Siitä lisää tietoa pikapuoliin. Runoklubitustakin on todennäköisesti tiedossa Helsingissä toukokuun loppupuolella: siitäkin lisää myöhemmin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s