Luumuista vuotta

Iloista alkanutta vuotta 2009 – toivotaan, että runovuoden sadosta tulee esimerkiksi: suuhunsopiva, pirskahteleva, syvänluumunvärinen.

Luumut tuovat mieleen Eeva-Liisa Mannerin. Eilisen ELM-seuran kokouksen jälkeen kävelin nimittäin Väinö Lahden kanssa kohti keskustaa, ja hän kertoi muistikuviaan Eeva-Liisasta. Mitä Eeva-Liisa oli sanonut lahjaksi tuoduista luumuista.  Muistikuvat olivat mielessämme senkin takia, että olimme juuri kokoustaneet Kirjallisuusarkistossa, jota tutkija Ilkka Välimäki oli meille esitellyt. Mitä kaikkea sieltä löytyykään. Jos rakastaa ullakoita, jäämistöjä, laatikoita täynnä papereita, ihmisen kädenjälkeä ja tuoksua, epäjärjestyksen järjestämiseen uppoamista… niin Kirjallisuusarkistoa kiehtovampaa paikkaa ei löydä.

Jos arkistoon haluaa tutustua, kannattaa mennä nyt. Se menee maaliskuussa kiinni ja pysyy kiinni elokuuhun saakka.

Tämä ei ollut lainkaan se asia, mistä piti kirjoittaa… Piti kirjoittaa, että järjestämme yhdistyksen hallituksen avointa kokousta tammikuun lopussa. Tiedotan päivämäärästä ja paikasta heti kun saamme lyötyä ne lukkoon. Toivomme paljon uusia ihmisiä mukaan kokoukseen, miettimään yhdistyksen suuntia, löytämään itselle jokin uusi tapa osallistua runoyhteisön toimintaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s